Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بیشتر خودروسازان با وجود افزایش امکانات خودروهای خود کماکان به عرضه محصولات ارزان قیمت تر برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان با توان مالی کمتر ادامه می دهند. در ادامه با ارزان ترین محصولات تولیدی خودروسازی های مختلف آشنا می شوید:

۱- آلفا رومئو: جیولیتا

این خودرو نخستین بار در نمایشگاه شهر ژنو در سال ۲۰۱۰ رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو قیمتی در حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ پوند دارد.

۲- بی ام و: سری ۱

این خودرو با دارا بودن امکاناتی نظیر صفحه لمسی ۸.۸ اینچی، سنسورهای پارک، چراغ های LED و سیستم تهویه، تنها ۲۶ هزار پوند قیمت دارد که آن را به یکی از محبوب ترین محصولات بی ام و تبدیل کرده است.

۳- سیتروئن: C۱

این خودرو تنها ۱۰ هزار پوند قیمت دارد و رقبای اصلی آن کیا پیکانتو و هیوندای i-۱۰ هستند.

۴- داچیا: ساندرو

یکی از زیرمجموعه های رنو که محصولاتش را در رومانی تولید می کند. قیمت پایه این خودرو از هشت هزار پوند شروع می شود و در نسخه دارای آپشن های کامل تا ۱۴ هزار پوند افزایش پیدا می کند.

۵- فیات: پاندا

با وجود قیمت ۱۲ هزار پوندی، این خودرو فروش زیادی نداشته است. شاید یکی از دلایل اصلی آن موتور ضعیف یک لیتری آن باشد.

۶- فورد فیستا

یکی از محبوب ترن خودروهای تولیدی فورد که حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ پوند قیمت دارد. فیستا دارای امکانات هوشمند منطبق با سیستم های کاربری اندروید و آی او س بوده و از یک صفحه نمایش لمسی هشت اینچی بهره می برد.

۷- هیوندای: i-۱۰

این خودرو حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ پوند قیمت دارد و تاکنون چندین بار موفق به کسب عنوان بهترین خودرو در کلاس خود شده است.

۸- کیا: پیکانتو

یک خودرو کوچک شهری سه سیلندر با موتور یک لیتری که ۱۱ هزار پوند قیمت دارد. این خودرو دارای نمونه توربوشارژ و جی تی لاین نیز هست.

۹- مرسدس بنز: کلاس A

بسیاری از محصولات شرکت بنز حدود ۱۰۰ هزار پوند قیمت دارند اما این کلاس از قیمت معقول ۲۵ هزار پوند به بالا شروع می شود.

۱۰- میتسوبیشی: میراژ

این شرکت ژاپنی عموما دارای خودروهایی با قیمت های اقتصادی است که میراژ با قیمت پایه ۱۰ هزار و ۷۵۰ پوند، ارزان ترین این محصولات محسوب می شود.

۱۱- پژو: ۱۰۸

این خودرو که نمونه های الکتریکی آن نیز در حال عرضه شدن هستند ۱۲ هزار و ۷۸۵ پوند قیمت دارند.

۱۲- پورشه: ۷۱۸ کایمن

این خودرو حدود ۴۵ هزار پوند قیمت دارد و می توان آن را کامل ترین خودرو اسپرت در این رنج قیمتی نامید.

۱۳- تسلا: مدل ۳

این خودرو حدود ۵۰ هزار پوند قیمت دارد و با هر بار شارژ برقی می تواند مسافتی در حدود ۳۰۰ مایل را بپیماید.

منبع: اتوکار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروسازی خودرو لوکس قیمت خودرو هزار پوند قیمت پوند قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229143 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول